Cascaya4kids

Bij cascaya4kids kan jij jij zijn!

Een middag verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar, 8 t/m 9 jaar en van 10 t/m 14 jaar waarin alles draait om ENERGIE.

Er zijn veel cursussen en trainingen te vinden voor volwassenen, waarin zij zich intuïtief kunnen ontwikkelen. Kinderen zijn al intuïtief ontwikkeld. Alleen weten zij vaak nog niet om te gaan met de energie die ze (op allerlei manieren) binnen krijgen. Daar gaat nu verandering in komen!! Wil jij ervaren hoe het is om met (Reiki) energie te werken. Wat een aura is en chakra’s zijn. Hoe de kracht van je gedachten werkt. Leren hoe je jezelf kunt afschermen, beter in je kracht komt te staan en hierdoor meer zelfvertrouwen ontwikkelt?! Dan is deze middag echt iets voor jou!!

Reiki

Reiki is een samentrekking van twee Japanse woorden. Rei betekent Universeel of Kosmisch en Ki betekent Levensenergie. Reiki betekent dus eigenlijk kosmische levensenergie en is een manier om deze krachtige energie door te geven met je handen, waarbij je zelf slechts “doorgeefluik” van die energie bent. Je geeft dus niets van jezelf weg en kunt er daarom nooit moe of ziek van worden.

Speltherapie

Kinderen kunnen minder gemakkelijk over hun emoties, gedachten en verlangens praten dan volwassenen. Via spel kunnen ze hier wel uiting aan geven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingrijpende of traumatische gebeurtenissen verwerken zonder er direct over te hoeven praten.

Via spel kan een kind ook op een veilige manier boodschappen geven en ontvangen, waar het in de realiteit niet mee durft om te gaan. In fantasiespel leert het kind omgaan met nieuwe vormen van gedrag. Daarnaast heeft spel nog veel andere functies in het leven van een kind.